Kroatia - Berglun.com

Gå til innhold

Hovedmeny

Kroatia

Privat > Familie og venner > Login Familie > Kroatia


Kroatia


Kroatia fortjener sin egen side av spesielle årsaker. Etter krigen som startet i 1991 og endte i 1995 ble Kroatia en av de nye statene som tidligere formet det gamle Jugoslavia.  Landet startet på en møysommelig gjenoppbygging og har nå kommet langt i gjenreisingen. Det er selvsagt mye som gjenstår men som turistland fungerer Kroatia i dag fantastisk.

Hele kysten fra Italia og sørover er et eldorado for turister fra hele Europa. Småbyene ligger på rekke og rad, og alle har sin sjarm.
Kyststripen sør og nord for Makarska, også kalt Makarska-rivieraen, består for det meste av stenstrender og klipper. Makarska er den sentrale byen, med størst tilbud i uteliv, hoteller og aktiviteter, men det ligger mange trivelige småbyer i begge retninger. Sørover langs kysten ligger Tucepi og Podgora og nord for Makarska, byer som Basca Voda og Brela. Turismen er økende og fyller i høysesongen godt opp både hoteller og leiligheter. Vær ute i god om du tenker å legge ferien til dette området.  Makarska er den største turistbyen og er et flott utganspunkt for en vellykket ferie, se mer under Makarska

Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen